miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

Ingrasamant natural zeolit

Ingrasamant natural zeolit

Acest mineral este foarte apreciat, iar in cele ce urmeaza va voi prezenta exact si motivul pentru care se intampla acest lucru. Zeolitul este apreciat pentru numeroasele sale calitati. Acesta este obtinut din tufuri vulcanice foarte bogate in acest mineral. Acest mineral are avantajul ca poate pierde si castiga reversibil apa. Mineralul este foarte des folosit in agricultura, acesta avand numeroase proprietati. Cea mai apreciata proprietate adusa de ingrasamant natural zeolit este cea de absorbtie si desorbtie, dar si cea de schimb ionic.

Folositi ingrasamant natural zeolit in agricultura

ingrasamant natural zeolitAcest ingrasamant este folosit cu succes in agricultura, fiind recomandat chiar pentru imbunatatirea recoltelor. De asemenea, este perfect si pentru reducerea lucrarilor din agricultura. Este un lucru foarte cunoscut ca aceste lucrari, pe langa faptul ca iau mult timp, sunt si costisitoare. Utilizarea unui astfel de produs va fi benefica pentru refacerea solului. Microbiologia solului va fi refacuta, astfel incat va veti putea bucura de niste productii mai mari.

Alte beneficii ale utilizarii zeolitului

Pe langa aceste avantaje, in urma numeroaselor experimente, s-a observat ca acest ingrasamant natural zeolit este direct raspunzator pentru cresterea productiei. Acesta va ajuta la mentinerea sanatoasa a plantelor pentru un timp mai indelungat.

De asemenea, adaugat impreuna cu alte ingrasaminte, acesta va ajuta la eliberarea treptata a acestora in sol. Plantele vor reusi sa ia din sol doar ingrasamintele de care au nevoie pentru a creste cat mai armonios. Zeolitul va reduce levigarea nutrientilor in sol. Eficienta economica a fertilizarii va creste destul de mult aplicand niste ingrasaminte pe baza de zeolit. Veti constata ca veti face o alegere excelenta apeland la niste ingrasaminte pe baza de zeolit. Recoltele maxime vor fi obtinute la 2 ani de la aplicarea tratamentului.

Tratamentul cu zeolit se va efectua foarte usor si cu siguranta veti fi multumiti de rezultatele pe care le veti putea obtine.

Check Also

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Este nevoie de bitum asfalt pentru fabricarea asfaltului? Toata lumea stie ce este asfaltul, dar …

Close