vineri , iulie 19 2024
Breaking News

Sofer Personal Brasov

Sofer Personal Brasov

Pentru angajarea unui Sofer Personal Brasov se va apela la serviciile unei companii de consultanta, care ofera servicii de management al resurselor umane. Se va consulta si o companie care ofera servicii de consultanta in domeniul managementului operational.

Serviciile vor fi oferite la o calitate superioara. Soferul este disponibil inclusiv sa astepte pasagerul, indiferent de durata timpului de asteptare. Clientii fideli beneficiaza de bonusuri, discount-uri si de reduceri substantiale. Exista si oferte promotionale. Pentru un anumit numar de deplasari, se va oferi o deplasare gratuita. Transportul persoanelor se va desfasura in conditii de siguranta maxima.

Sofer Personal Brasov

Se vor oferi asigurari in ceea ce priveste bagajul pasagerilor. In autoturismul ales este asigurat accesul wifi. Un Sofer Personal Brasov va detine un autoturism de lux. Pasagerul are posibilitatea de a se face remarcat. Imaginea acestuia in societate va fi remanierata. Cuvintele care definesc personalitatea soferului personal sunt : siguranta, confort, calitate si accesibilitate. Soferul va fi o persoana rezistenta la program prelungit.

Sofer Personal BrasovVa da dovada de disponibilitate pentru un asemenea program. Orice sofer are obligatia sa respecte cu strictete regulile de circulatie prevazute de codul rutier. Siguranta in trafic este foarte importanta.

In timpul iernii, soferul personal va asigura dotarea autovehiculului cu anvelope de iarna. Se va asigura ca autovehiculul are antigel. Si starea acumulatorului trebuie sa fie la parametri cel putin normali. Soferul este direct raspunzator de integritatea autoturismului. Acest lucru implica din partea lui si acordarea unei atentii deosebite in ceea ce priveste dispozitivele si sculele din dotare.

Soferul trebuie sa fie foarte atent si cu documentele masinii. Acestea trebuie sa fie valabile. Se va asigura ca autoturismul detin asigurare RCA valabila, ca taxa de drum este achitata si inspectia tehnica periodica ITP este deasemenea valabila. Va respecta si va aplica toate normele legale in vigoare.

Sofer Personal Brasov

Daca sesizeaza cea mai mica defectiune tehnica, soferul va raporta de indata superiorului ierarhic. Va duce autoturismul la servis pentru a fi efectuate reparatiile necesare. Un Sofer Personal Brasov va respecta intotdeauna programul de lucru stabilit. Va utiliza corect intrumentele de lucru. Va coopera intotdeauna cu angajatorul in vederea imbunatatirii conditiilor de lucru.

Check Also

Transport International Marfa

Transport International Marfa

Transport International Marfa Daca doriti sa trimiteti marfa in strainatate sau din strainatate in tara, …

Close