miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

Brichete Din Rumegus

Brichete din rumegus

In ultima perioada, in tara noastra cel mai popular combustibil ecologic este reprezentat de Brichete Din Rumegus. Se obtine prin operatiunea de presare. Rumegusul sau aschiile de lemn se compreseaza la temperaturi foarte ridicate si astfel se obtine acest combustibil termic ecologic. Are o valoare calorica mult mai mare, in comparatie cu alti combustibili termici.

Crearea acestor brichete din rumegus a fost o idee revolutionara care a avut si are mult succes la nivel mondial. Ideea de la care s-a format ideea de fabricare a acestor brichete din rumegus a fost una foarte benefica si utila. S-a dorit gasirea unei solutii si a unei alternative pentru a se mentine un echilibru natural si un nivel de sanatate ridicata a populatiei.

Brichete din rumegus

Productia de Brichete Din Rumegus a luat nastere tocmai din ideea de a se crea un combustibil termic ecologic. Pretul este unul foarte convenabil, raportat la combustibilii termici prezenti pe piata. Dezvoltarea acestei productii conduce la recilclarea deseurilor din lemn. Aceasta reciclare este eficienta si usoara. Acest combustibil ecologic conduce implicit la protejarea, intr-un mod foarte semnificativ a mediului inconjurator. In primul rand, aceste deseuri lemnoase nu se arunca. Deseurile lemnoase sunt reutilizate. Produc energie si caldura. Inlocuiesc cu succes lemnul de foc.

Incepand cu procesul de fabricatie, brichetele din rumegus prezinta o serie de facilitati. Confectionarea, transportul, depozitarea acestora este mult mai usoara si mai facila. Sunt beneficii atat pentru producatori, cat si pentru cumparatori. Spatiul restrans de depozitare profita ambelor categorii. Nu sunt necesare conditii speciale de depozitare. Acestea sunt minime. In afara faptului ca trebuie sa existe un spatiu relativ mic, lipsit de umiditate si ferit de ninsoare si de ploi, alte cerinte referitoare la spatiul de depozitare nu exista.

Brichete din rumegus

Capacitatea calorica a acestor Brichete Din Rumegus este mult mai ridicata. Au, totodata, un randament foarte ridicat, in ceea ce priveste procedeul de ardere. Aici se are in vedere calitatea materialului utilizat la confectionarea acestora, si anume fagul. Brichetele din rumegus nu necesita achizitionare unui echipament termic de incalzire special. Pot fi folosite la sobe, seminee, centrale special concepute pentru lemn.

Check Also

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Este nevoie de bitum asfalt pentru fabricarea asfaltului? Toata lumea stie ce este asfaltul, dar …

Close