miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Bucurati-va zilnic de o relaxare la iarba verde. Amenajarea gradinii nu a fost niciodata atat de usoara si rapida. Pentru a reda culoarea intensa de verde acestui spatiu, apelati la rulouri de gazon. Veti observa garantat diferenta datorata utilizarii acestora.

Gazon prin insamantare sau rulouri de gazon?

rulouri de gazonExista doua tipuri de gazon din care puteti alege pentru amenajarea gradinii dvs. Ambele utilizate frecvent de orice Firma Amenajari Gradini. Vorbim despre gazon obtinut prin insamantare si de rulouri de gazon. Fiecare are avantajele sale pe care le vom discuta mai departe.

Gazonul obtinut prin insamantare ofera posibilitatea de a alege nuanta de verde dorita. Puteti opta pentru un verde deschis, sau gradual, de alta nuanta pana la verde inchis. Semintele utilizate au o provenienta olandeza si sunt rezistente impotriva bolilor, traficului, secetei sau altor conditii meteo nefavorabile.

Daca alegeti rulourile de gazon, aveti siguranta ca montajul se va realiza cu usurinta. Stratul va fi uniform si iarba mai deasa comparativ cu cel prin insamantare. Nu veti astepta o perioada pana sa apara stratul verde si poate fi folosit imediat dupa montare.

Montarea de rulouri si gazon prin insamantare

Insamantarea se realizeaza urmarind cateva etape. Terenul se pregateste in prealabil pentru utilajele speciale. Se indeparteaza resturile vegetale, pietrele, iar apoi se niveleaza terenul. Urmeaza apoi insamantarea, fertilizarea si udarea. La montarea de rulouri de gazon, se urmaresc aceeasi pasi de pregatire a terenului, exceptand faptul ca rulourile se monteaza cu mai multa usurinta si rapiditate.

Check Also

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Este nevoie de bitum asfalt pentru fabricarea asfaltului? Toata lumea stie ce este asfaltul, dar …

Close