miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

Infiintare SRL

Infiintare SRL

Cea mai uzuala forma juridica aleasa pentru infiintarea unei firme este SRL-ul. Daca aveti o idee de afaceri cel mai bine este sa mergeti pe aceasta cale. In procesul de infiintare SRL veti avea nevoie de sprijin din partea unei agentii specializate.

Conditii de indeplinit pentru a incepe procesul de infiintare SRL?

infiintare srlSocietatea cu Raspundere Limitata este una dintre formele de societate comerciala ale carei  obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social. Este utilizata pentru firmele cu actionar unic sau cu un numar redus de actionari. Poate varia intr 1-50 de actionari. Acestia sunt raspunzatori in limita raportului lor.

Cand se incepe procesul de infiintare SRL tineti cont ca este nevoie de un capital social de minim 200 de lei. Acesta trebuie subscris si varsat integral la data infiintarii societatii. Asociatii primesc parti sociale in schimbul aporturilor subscrise. O societate cu raspundere limitata nu poate avea ca asociat unic o alta societate cu raspundere limitata.

De ce acte aveti nevoie pentru infiintare SRL?

In primul rand trebuie sa aveti un sediul social. Pentru a dovedi acest lucru este necesara o copie a dovezii de proprietate asupra imobilului. O alta copie necesara este dupa CI, pasaport sau permis de sedere. In privinta numelui, sunt asteptate 3 variante de denimiri pentru firma.

Daca alegeti sa colaborati cu o firma specializata in infiintarea de firme, veti reusi sa rezolvati totul mult mai usor si rapid.

Close