duminică , mai 19 2024
Breaking News

Reparatii Telefoane Brasov

Trebuie dus Samsung Galaxy Z Fold 4/Flip 4 intr-un service de reparatii telefoane Brasov?

Reparatii Telefoane Brasov – Exista persoane care isi doresc un Samsung Galaxy Z Fold 4/Flip 4, dar le este teama sa nu ajunga intr-un service de reparatii telefoane.

Ei bine, la fel ca orice alt smartphone, si acest dispozitiv de la Samsung are sanse mari sa ajunga intr-un service gsm din diverse motive. Unul dintre acestea il reprezinta supraincalzirea dispozitivului, despre care vom discuta in randurile care urmeaza.

Samsung Galaxy Z Fold 4/Flip 4 in service de reparatii telefoane Brasov din cauza supraincalzirii

Problema supraincalzirii telefoanelor Samsung Galaxy Z Fold 4/Flip 4 este obisnuita. Daca va confruntati cu aceeasi problema, nu intrati in panica. Exista solutii simple pe care le puteti aplica. Continuati sa cititi pentru a afla cum sa remediati problema de supraincalzire pe Samsung Galaxy Z Fold 4/Flip 4.

1. Evitati mediile fierbinti

Stiati ca intervalul de temperatura ideal pentru telefonul dvs. Samsung este de 0-35 de grade Celsius? Deci, pe timpul verii daca temperatura aerului de afara depaseste 35 de grade Celsius nu ar trebui sa va mire ca telefonul este fierbinte.

Din acest motiv, incercati sa-i oferiti putin timp sa se raceasca in astfel de zile. Chiar si la locul de munca, daca temperatura depaseste 35 de grade Celsius, daca puteti gasi un mediu mai rece, incercati sa va pastrati telefonul acolo.

De asemenea, evitati utilizarea prelungita a telefonului. In caz contrar, consecintele vor fi mai grave iar dispozitivul va ajunge intr-un service gsm Brasov.

2. Indepartati husa de protectie

Anumite huse de protectie pentru telefoane sunt renumite pentru captarea caldurii si supraincalzirea telefonului. Daca utilizati o husa pentru telefon care nu ofera spatiu suficient pentru disiparea caldurii, telefonul se poate supraincalzi.

Intr-un astfel de scenariu, incercati sa schimbati husa de protectie. Daca nu puteti face acest lucru imediat, scoateti husa si lasati telefonul intr-un loc racoros. Faceti acest lucru cat mai repede astfel incat sa preveniti o eventuala defectiune si o reparatie ulterioara a telefonului care cu siguranta nu este ieftina.

3. Verificati incarcatorul

Daca utilizati un incarcator ieftin, care nu este original sau care este defect, acesta poate fi vinovatul. Trebuie sa va asigurati ca utilizati un incarcator Samsung autentic.

Daca cel care a venit impreuna cu telefonul dvs. nu functioneaza, gasiti intr-un service de reparatii telefoane Brasov un incarcator original de la Samsung.

Reparatii Telefoane BrasovOrice incarcator care nu este fabricat sau certificat de Samsung va poate supraincalzi telefonul sau chiar va poate deteriora dispozitivul. Folosind incarcatorul potrivit, va veti asigura ca telefonul dvs. nu se supraincalzi (daca acest lucru se intampla in timpul incarcarii).

4. Opriti 5G, Bluetooth, Servicii de localizare, Date mobile, Wi-Fi etc.

Nimeni nu are nevoie de toate serviciile simultan. Toate aceste servicii consuma baterie si incalzesc telefonul in mod semnificativ. Este mai bine sa le dezactivati si sa le porniti pe cele de care aveti nevoie.

De exemplu, activati Bluetooth numai cand aveti nevoie de el. In mod similar, cand activati Wi-Fi, dezactivati datele mobile. Nu aveti nevoie de ambele impreuna.

Serviciile de localizare sunt necesare numai atunci cand trebuie sa utilizati aplicatii precum Waze sau Google Maps. Puteti dezactiva in siguranta acest serviciu atunci cand nu este necesar. Puteti accesa toate aceste setari din panoul Acces rapid si le puteti activa sau dezactiva cu o singura atingere.

5. Dezinstalati aplicatiile corupte

Daca problema supraincalzirii a inceput dupa ce ati instalat o anumita aplicatie, aceasta poate fi vinovata. Eliminarea unei aplicatii corupte poate ajuta la racirea telefonului.

Pur si simplu puteti activa Modul sigur pentru a dezactiva toate aplicatiile, cu exceptia aplicatiilor native. Daca problema supraincalzirii este rezolvata, veti sti ca o aplicatie cauzeaza problema. Apoi o puteti elimina pentru a remedia problema.

Puteti activa modul de siguranta apasand si apasat butonul de pornire. Veti vedea pictograma Oprire. Atingeti lung pictograma pentru a vedea pictograma Safe Mode. Acum atingeti pictograma Safe Mode pentru a reporni telefonul in Safe Mode.

Concluzie

Nu de fiecare data trebuie dus telefonul intr-un service de reparatii telefoane Brasov cand acesta se infierbanta. Exista solutii simple pe care le puteti pune in practica pentru a remedia aceasta problema.

Atunci cand solutiile respective insa nu sunt eficiente iar telefonul este foarte fierbinte, trebuie dus la service. Problema poate fi mai complicata decat pare si doar expertii in reparatii smartphone va mai pot ajuta.

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Motive pentru a angaja o Formatie Cover Pentru Nunta Formatie Cover Pentru Nunta – Planuiti …

Close