luni , martie 4 2024
Breaking News

Ochelari Copii

Ochelari Copii pentru indrepartarea viciilor de refractie

Pentru a se evita agravarea afectiunilor oculare, medicul oftalmolog pediatru prescrie cei mai potriviti Ochelari Copii. Se vor prescrie pe reteta dioptriile potrivite aferente ochelarilor de vedere. Purtand ochelarii potriviti, copilasii vor vedea mult mai bine. In cazul celor mici, dioptriile se modifica rapid.

Ochelari CopiiEste posibil ca doar dupa cateva saptamani, copilul sa aiba nevoie de alte lentile. Tocmai din acest motiv se recomanda efectuarea unei noi examinari medicale oftalmologice in cadrul unei clinici specializate de Oftalmologie Copii Brasov. Bolile oculare se manifesta diferit la cei mici. Cu tratament adecvat, hipermetropia scade in timp ce copilul creste.

Pentru copiii cu varste cuprinse intre un an si paisprezece ani, defectele de vedere se pot trata doar utilizand ochelarii de vedere potriviti. Acest aspect este foarte relevant a fi retinut de parinti. Se datoreaza faptului ca dioptriile se pot modifica la intervale foarte scurte de timp. Se recomanda si un numar de patru controale oftalmologice pe an, in cazul celor mici.

Check Also

Salina Brasov

Salina Brasov – 5 Beneficii Importante ale Salinoterapiei

Salina Brasov – 5 Beneficii Importante ale Salinoterapiei Alegerea sa participati la cateva sedinte la …

Close