miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

Hotel Rasnov

De ce sa alegi Hotel Rasnov?

Cea mai buna cazare este alegerea celui mai bun Hotel Rasnov. Pretul unei camere este foarte avantajos. In jurul unitatii de cazare alese se regasesc si cafenele, cluburi, mall-uri si restaurante. Turistii pot apela inclusiv la servicii de inchiriere a autovehiculelor. In anumite perioade ale anului, hotelierii pun la dispozitia turistilor oferte si pachete promotionale si speciale. Cu titlu de exemplu, daca o anumita camera este inchiriata pe o perioada mai lunga de timp, pretul aferent unei nopti de cazare este mai redus.

Confortul si luxul ating cote maxime. Dotarile sunt ultramoderne.

Hotel Rasnov cu apartamente

Hotel RasnovIn camerele spatioase ale unui Hotel Rasnov sunt si dvd-playere. Foarte multi turisti prefera sistemele home-cinema. Fiecare camera este dotata si cu aer conditionat. In incinta hotelului accesul la internet este nelimitat si gratuit.

Turistii au acces inclusiv si la un calculator performant cu acces la internet wireless. Grupurile sanitare sunt foarte spatioase. Sunt prevazute cu cada sau cabina de dus. Pot exista si apartamente in care se regaseste si o bucatarie complet utilata. In bunatarie se gaseste vesela, tacamuri, filtru de cafea, aragaz pentru gatit, frigider, cuptor cu microunde, toate la dispozitia oaspetilor. Seturile de lenjerii sunt impecabile. Se asigura intimitatea si individualitatea turistilor.

Hotel Rasnov

Serviciile care confera ospitalitate ridicata turistilor sunt diversificate. Personalul amabil al unui Hotel Rasnov se gaseste la receptia hotelului. Aceasta este deschisa non stop. In acest fel, turistii au posibilitatea de a se caza la orice ora din zi si din noapte. De cele mai multe ori, pretul micului dejun este inclus in pretul camerei. Acest aspect este avantajos pentru multe persoane. La un hotel din Rasnov este asigurat non stop inclusiv si serviciul de room service. Tot aici gasiti si o Sala De Conferinte Rasnov extrem de spatioasa si primitoare.

Mai mult de atat, se asigura si parcarea autoturismelor. Parcarea este supravegheata utilizand mijloace video. Rasfatul oaspetilor este, intotdeauna, in atentia hotelierilor. Hotelul este situat si in apropierea celor mai importante obiective truistice din zona. Receptionerii vor oferi informatii complete cu privire la toate punctele de atractie care pot fi vizitate.

Check Also

Hotel Cu Piscina Brasov

Hotel Cu Piscina Brasov

Hotel Cu Piscina Brasov Cautati un Hotel Cu Piscina Brasov? Atunci sunteti in locul potrivit. …

Close