marți , aprilie 16 2024
Breaking News

Usi PVC Brasov

Merita sa cumpar ferestre si usi pvc Brasov?

Brasovenii care isi doresc renovarea locuintelor sau care si-au construit case sunt tentati sa cumpere ferestre si usi pvc Brasov. Dat fiind insa faptul ca pe piata se gasesc si alternative (usi si ferestre din lemn sau aluminiu) uneori sunt indecisi. Desi ideea de a alege pvc-ul este tentanta, se intreaba daca ar fi mai buna aceasta solutie decat usile si ferestrele din lemn sau aluminiu.

Acest articol vine cu informatii utile in acest sens pentru toti cei care intentioneaza sa cumpere usi si ferestre noi. Vom discuta mai exact despre unele dintre avantajele majore ale acestor usi pvc si ferestre.

Avantaje ferestre si usi pvc Brasov

Persoanele care deja au ales astfel de usi si ferestre se bucura deja de foarte multe avantaje importante. Cei care nu le-au ales inca, pot afla despre ce este vorba chiar acum.

1. Usile si ferestrele pvc izoleaza termic

Usi PVC BrasovSe stie faptul ca usile care au tamplaria din lemn permit pierderea de caldura. Aici nu ne referim la cele noi ci mai degraba la usile cu mai multi ani vechime. Ei bine, in ceea ce priveste usile si ferestrele cu tamplarie pvc, nu se poate discuta despre asa ceva. Aceste usi si ferestre Brasov nu permit ca aerul cald din casa sa ajunga in mediul exterior, si nici ca aerul rece sa patrunda in interiorul locuintei.

Practic, aceste Usi PVC Brasov ofera o izolare termica perfecta. Acest lucru este deosebit de important pentru ca in acest fel se consuma mai putina energie termica in fiecare luna. Costurile suportate lunar pentru plata facturilor sunt asadar mai mici.

2. Izolare fonica

Se stie ca usile si ferestrele cu tamplaria din lemn si din aluminiu nu sunt foarte eficiente in ceea ce priveste izolarea fonica. Cei care au astfel de usi si ferestre sunt adesea deranjati de zgomotele care se aud de afara.

Ferestrele si usile cu tamplaria din pvc nu mai permit ca zgomotul de afara sa se auda in casa. Acestea ofera o foarte buna izolare fonica, lucru datorat celor doua sau trei straturi de sticla ale ferestrei sau ale usii. Deci, daca veti opta pentru aceste usi si ferestre veti putea sa va odihniti fara probleme. Nu va mai exista zgomot de afara care sa va deranjeze.

3. Intretinere redusa

Stiti cat de neplacut este sa vopsiti periodic tamplaria din lemn? Stiti de asemenea ca aceasta poate fi afectata de umiditate, de insecte, de razele UV ale soarelui sau de alti factori daca nu este tratata? Si tamplaria din aluminiu poate fi afectata de mai multi factori daunatori.

Ei bine, tamplaria din pvc nu necesita nici un fel de tratament. Acest tip de tamplarie nu este afectata de factorii mai sus mentionati. Nu trebuie nici sa vopsiti usile sau ferestrele. Cu o carpa uscata puteti sterge din cand in cand praful si cam atat. Fireste, folositi solutia pentru curatarea ferestrelor, pentru a sterge sticla.

4. Durata de viata

In comparatie cu alternativele, usile si ferestrele cu tamplaria din pvc au o durata de viata mai mare. Se spune ca acestea pot functiona si pot arata perfect chiar si peste 50 de ani. Deci, este foarte putin probabil sa mai fie necesar sa le schimbati.

Concluzie

Cu atat de multe avantaje, merita sa alegeti ferestre si usi pvc Brasov. Nu exista solutii mai eficiente pe piata la ora actuala. Deci, alegeti acest tip de usi si ferestre cu toata increderea pentru ca isi merita banii!

Check Also

Gletuire Pereti Si Tavane Brasov

Gletuire Pereti Si Tavane Brasov

De ce sunt utile serviciile de gletuire pereti si tavane Brasov? Atunci cand optati pentru …

Close