miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

Tamplarie Lemn Bucuresti

Avantaje si dezavantaje pentru usile si ferestrele cu tamplarie lemn Bucuresti

In cazul in care va ganditi sa optati pentru tamplarie lemn Bucuresti atunci cand vine vorba de usi si ferestre, probabil doriti sa aflati care sunt avantajele si dezavantajele acestora. Va prezentam pe scurt in cele ce urmeaza atat cateva avantaje cat si dezavantaje pe care tamplaria din lemn le are.

Avantaje tamplarie lemn Bucuresti

In primul rand mentionam faptul ca din punct de vedere estetic, nu exista usi si ferestre care sa poata rivaliza cu lemnul. Usile si ferestrele cu tamplaria din acest material sunt perfecte pentru orice decor, fie el modern sau clasic.

Lemnul este un material despre care se stie faptul ca are conductivitate termica scazuta si este excelent ca izolator. Pastreaza temperatura constanta in casa, astfel ca iarna nu permite sa iasa caldura din locuinta, iar vara nu permite ca aerul cald sa intre in casa racorita de aparatul de aer conditionat. Deci, nu lasa facturile la energie sa creasca mult nici vara si nici iarna.

Tamplarie Lemn BucurestiLemnul este de asemenea un material durabil din punct de vedere ecologic. Potrivit unui raport recent, produsele din lemn reduc cantitatea de CO2 din aer. Deci, contribuiti si la reducerea amprentei de carbon.

Tot in categoria avantajelor mentionam faptul ca tamplaria din lemn este disponibila intr-o mare varietate de culori, texturi si modele. Practic, atunci cand doriti sa alegeti usi de intrare in locuinta sau de interior si ferestre, aveti o multime de optiuni la dispozitie. In plus, cand schimbati decorul locuintei aveti posibilitatea de a vopsi usile si ferestrele din lemn pentru a se potrivi cu casa dvs. dupa cum doriti.

Dezavantaje pentru tamplaria din lemn

Daca doriti sa optati pentru usi si ferestre cu tamplarie lemn Bucuresti, trebuie sa stiti ca acestea trebuie intretinute si protejate in mod regulat, deoarece sunt predispuse sa putrezeasca. Acesta este un motiv datorita caruia unii proprietari de locuinte prefera tamplaria din alt material (UPVC de exemplu).

Lemnul ca material este predispus la termite. Are nevoie de tratamente regulate anti-termite, dar daca veti efectua aceste tratamente ca la carte, nu va trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste tamplaria din lemn.

Lemnul este mai scump decat UPVC, celalalt material preferat pentru usi si ferestre dar datorita elegantei, duratei de viata dar si a tututor celorlalte avantaje pe care le are, cu siguranta merita sa fie mereu prima optiune.

Check Also

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Este nevoie de bitum asfalt pentru fabricarea asfaltului? Toata lumea stie ce este asfaltul, dar …

Close