miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

Remorca Tractor Basculabila

Ce caracreristici sunt importante cand se cumpara o remorca tractor basculabila?

Persoanele care au ca ocupatie de baza agricultura au nevoie in mod evident de o remorca tractor basculabila. Aceasta este accesoriul potrivit pentru a fi atasat tractorului atunci cand trebuie efectuate transporturi.

Ce transporturi se pot efectua cu o remorca tractor basculabila?

Cu o astfel de remorca, persoanele a caror ocupatie de baza este agricultura, pot transporta diverse marfuri. Primavara de exemplu, este nevoie sa duca semintele la terenurile agricole, iar pentru transport este necesara remorca.

Ulterior, vor adauga ingrasaminte solului, iar acestea trebuiesc transportate pana la terenurile agricole. Nu exista o solutie mai eficienta pentru transportul lor decat un tractor cu remorca basculabila.

Toamna cand se strange recolta de pe camp, este nevoie de o remorca tractor basculabila din nou. De aceasta data, intreaga recolta va fi transportata de pe camp spre spatiile de depozitare, in remorca.

Remorca Tractor BasculabilaEste foarte eficienta o asemenea remorca deoarece toata incarcatura va fi basculata. Nu mai este nevoie ca agricultorii sa depuna efort pentru a descarca recolta din remorca. Se castiga si timp in acest fel si nici nu se depune efort. Totul se datoreaza capacitatii remorcii de a bascula.

Asadar, ati putut vedea cat de utila poate fi o asemenea remorca pentru agricultori. Exista doua caracteristici foarte importante pe care acestia trebuie sa le cunoasca. Daca le cunosc si tin cont de ele, au toate sansele sa aleaga remorca ideala.

Caracteristicile unei remorci basculabile

Capacitatea de incarcare este prima caracteristica foarte importanta pentru o remorca tractor basculabila. Cand spunem capacitatea de incarcare ne referim la numarul maxim de kilograme suportate de remorca la incarcare.

Aici este foarte important de facut o precizare. Cu cat este mai mare remorca, cu atat este mai mare capacitatea de incarcare. Cu cat capacitatea de incarcare este mai mica, cu atat mai mica este si remorca.

A doua caracteristica foarte importanta o reprezinta masa maxima autorizata a remorcii. Aici este vorba despre masa remorcii la care mai este adaugata si capacitatea de incarcare.

Dupa ce cunosc aceste caracteristici, agricultorii se mai pot uita si la alte detalii, dar acestea sunt prioritare.

Check Also

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Este nevoie de bitum asfalt pentru fabricarea asfaltului? Toata lumea stie ce este asfaltul, dar …

Close