marți , aprilie 16 2024
Breaking News

Pungi Hartie

De ce merita sa folosim pungi hartie?

In viata de zi cu zi, intalnim din ce in ce mai des si folosim pungi hartie de diferite dimensiuni. Aceste pungi ne ofera o multime de avantaje, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba. Pe urma vom discuta si despre modul in care sunt fabricate aceste pungi. Daca va intereseaza sa aflati mai multe informatii despre pungile de hartie, cititi pana la final.

Avantaje pungi hartie

Unul dintre cele mai importante avantaje ale pungilor de hartie este acela ca discutam despre hartie ca fiind biodegradabila. In schimb, plasticul nu este biodegradabil. Acest lucru inseamna ca hartia se descompune mult mai repede in comparatie cu plasticul. Acesta din urma necesita in jur de 500 de ani pentru a se distruge.

Un alt motiv pentru care pungile de hartie sunt atat de apreciate este acela ca pot fi reutilizate. In zilele noastre, oamenii tin cont de poluare si de efectele acesteia. Prea multe deseuri sunt daunatoare pentru mediul inconjurator. Prin faptul ca puteti folosi de mai multe ori pungile de hartie, protejati mediul inconjurator. Acesta este un alt avantaj semnificativ al acestora.

In general, pungile din hartie au preturi foarte atractive. Acesta este de asemenea unul dintre cele mai importante avantaje ale pungilor de hartie. In plus, se pot gasi pungi hartie de diferite dimensiuni, de diverse culori si diverse modele. Ba chiar mai mult, aceste pungi pot fi cu usurinta personalizate. Multe firme folosesc pungile de hartie personalizate pentru a se promova in mediul offline.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai importante avantaje ale acestor pungi hartie. In continuare puteti afla cum sunt acestea fabricate.

Cum sunt fabricate pungile de hartie?

Pungi HartiePentru fabricarea acestor pungi hartie, este nevoie de pulpa de hartie. Aceasta este presata in foi plane sau in rulouri de hartie. Rulourile de hartie se taie la dimensiunile dorite (de doua ori inaltimea necesara produsului finit).

Foile sunt ulterior taiate iar apoi pliate. Cele doua laturi deschise paralele sunt pe urma lipite intre ele. Aceasta etapa se realizeaza prin apasarea partilor de lipire impreuna. Se poate realiza aceasta etapa si prin incalzire si presare.

Cand se doreste obtinerea unei pungi hartie cu fundul plat mai complex, se foloseste acelasi procedeu. Diferenta consta in faptul ca partea inferioara a pungii are pliuri mai complexe pentru ca punga sa aiba forma dorita.

In ceea ce priveste pungile de hartie cu manere, manerele se fixeaza dupa realizarea pungii. Se folosesc adezivi special pentru a lipi manerele.

Curiozitati despre pungile de hartie

Multe persoane se intreaba, din ce sunt fabricate pungile de hartie. Aparent pare o curiozitate sau o intrebare stupida. Trebuie sa clarificam insa faptul ca exista o multime de modele si de stiluri de pungi hartie.

De exemplu, daca discutam despre pungile maro standard, precizam ca acestea sunt fabricate din hartie Kraft. Pot fi insa confectionate pungi de hartie si in diverse ale culori si din alte tipuri de hartie.

Pungile kraft sunt fabricate din hartie laminata. Aceasta este prevazuta cu un strat de plastic pe interior. Se foloseste acest strat de plastic pentru a proteja punga si produsele din punga de umiditate.

Pungile de carou in schimb sunt mai rezistente. Acestea sunt confectionate tot din hartie kraft, dar din hartie de 90 gr. Acestea se pot confectiona si din hartie reciclata.

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Motive pentru a angaja o Formatie Cover Pentru Nunta Formatie Cover Pentru Nunta – Planuiti …

Close