vineri , iulie 19 2024
Breaking News

Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala Cluj: produse decorative pentru o locuinta unica

Cea mai dura Piatra Naturala Cluj este granitul. Prezinta si caracteristica de a fi impermeabil la apa. Granitul prezinta o rezistenta foarte mare la substantele chimice. Totodata, prezinta si rezistenta sporita la abraziune. Granitul este o piatra naturala care este usor de taiat dar si de prelucrat.

Din aceste considerente, specialistii recomanda acest tip de piatra naturala si anume granitul pentru a fi folosit la pardoseli. Placile din granit pot fi folosite cu precadere pentru holuri, bucatarii, precum si alte spatii cu trafic intens. Granitul poate avea foarte multe culori si texturi. Se poate folosi, cu usurinta, si sub forma de pavimente sau de placari verticale.

Piatra Naturala Cluj

Cea mai valoroasa roca de constructie este granitul. Pentru suprafetele de dimensiuni mari, cea mai buna Piatra Naturala Cluj este granitul. Aceasta permite, cu usurinta, realizarea incalzirii in pardoseala. Costurile vor fi foarte reduse.

Piatra Naturala ClujGranitul prezinta foarte mare uniformitate. Prezinta si duritate si rezistenta pe timp nelimitat. Are dimensiuni diferite. Cromatica este foarte diversificata. In aceste conditii, utilizand granitul ca si amenajare interioara sau exterioara, se va conferi un plus de eleganta imobilului. Granitul poate fi folosit si pentru pavatul aleilor sau al strazilor, precum si pentru pavatul trotuarelor. Si soclurile pentru monumente pot fi placate cu granit.

Piatra Naturala

Gama extinsa de pietre naturale care pot fi folosite ca si decoratiuni exterioare si interioare confera o serie de caracteristici. Fiecare tip de Piatra Naturala dispune de avantaje si trasaturi specifice. Pentru placarea peretilor interiori se va folosi, indeosebi, marmura. Aspectul rezultat va fi unul magnific. Va fi caracterizat printr-o frumusete deosebita, lux, eleganta si rafinament. Marmura poate dispune implicit si de finisari suplimentare. Aceasta poate fi lustruita, matuita si chiar antichizata. Placile de marmura au modele diferite. Dispun si de felurite combinatii de culori. Amenajarea decorativa va prezenta rezistenta deosebita atat la compresiune cat si la soc mecanic. Montajul placilor de marmura presupune folosirea unei cantitati mult mai mici a chitului de rosturi.

Check Also

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Ce motive intemeiate am sa aleg geamuri termopan Brasov? Pentru majoritatea persoanelor, nu exista o …

Close