miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

LR Health & Beauty

LR – ofera o cariera “Made in Germany”

LR Health & Beauty este o companie germana de top care a reusit sa gaseasca formula de mare succes, care functioneaza de 34 ani in peste 28 de tari. A fost chiar recunoscuta ca si “Compania Anului 2015” de catre SELDIA, Asociatia vanzarilor directe din Europa. Suntem experit in tot ce inseamna cresterea imunitatii, controlul greutatii si mai nou, ingrijirea antirid in 3 pasi cu device-rile ZeitGard. LR de-a lungul anilor a avut parteneriate cu mai multe staruri internationale, in prezent ii avem alaturi de noi pe Bruce Willis, Karolina Kurkova, etc. Suntem recunoscuti la nivel international ca fiind cel mai mare producator de produse pe baza de aloe vera din Europa. Avem propria fabrica in Germania, unde sunt creeate si certificate toate produsele noastre de ingrijire si sanatatate, sub lupa celor mai severe institute la nivel mondial, precum Institutul independent Fresenius, IASC sau Dermatest.

LR ofera un plan de marketing corect, complet si transparent inca din prima zi!

LR Health & BeautyAsta cautam noi in urma cu 10 ani si suntem recunoscatori ca, desi nu stiam foarte multe, ne-am lasat ghidati de un om deosebit pe care atunci l-am cunoscut, si anume sponsorul nostrum care a vazut in noi ceva ce noi nu puteam vedea.

In primul rand faptul ca LR este o companie care pune accent pe om si nu pe cifre, o spun din propria experienta, acest fapt îl traim in Romania. Desi încerc sa nu para un clișeu, tot nu reușesc sa găsesc cuvintele potrivite, dar chiar mi-a schimbat viața, mi-a dat o alta perspectiva de a-mi trai viața, ca se poate trai viața și într-un alt mod decât cel tradițional, cel cu care am fost crescuți. Am fost învățați ca doar dacă învățam bine putem avea un loc de munca bine platit. Și ca doar cu multă multă munca putem avea și un trai decent. Deși in aceasta industrie a vânzărilor directe se confirma de ani buni ca doar oamenii obișnuiți pot avea venituri neobișnuite. Din acest motiv se spune ca sunt doua categorii de oameni, unii care intai cred si actioneaza si altii care asteapta sa vada rezultate palpabile si apoi incep sa creada si ei si actioneaza.

In activitatea LR tot ce poti tu face este, sa investește in tine, in dezvoltarea ta persoanala, sa muncești și sa „aștepti”. Munca si laoialitatea ta ca si partener va fi rasplatita, doar ca nu se stie exact cand, dar garantat va fi rasplatita. Este important cat tu sa nu te opresti din acest drum!

LR crestere, stabilitate, incredere, loialitate!

LR Health & Beauty confirma stabilitate și siguranța indiferent de piața economică dea lungul anilor. Deși la început suntem atrași de calitatea superioară a produselor, pe parcurs descoperim și ideea de afacere pe care o avem la dispoziție. Unii dintre noi alegem ceea ce ni se potrivește, fie ca vorbim de dezvoltarea echipelor de succes, fie ca vorbim de consumul și/sau vânzarea produselor. Cert este ca LR ne pune la dispoziție același plan de marketing, aceeasi idee, însă noi alegem ce este cel mai bun pt noi și familia noastră.
Fără nici o obligativitate!!!

Check Also

Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Trebuie dus Samsung Galaxy Z Fold 4/Flip 4 intr-un service de reparatii telefoane Brasov? Reparatii …

Close