miercuri , iunie 12 2024
Breaking News

Locuri De Munca Part Time

Locuri De Munca Part Time

V-ati decis sa oferiti Locuri De Munca Part Time? Atunci trebuie sitit deja care sunt avantajele si dezavantajele pe care le ofera aceasta alagere companiei dvs. Iar daca nu le stiti, atunci vi le spunem noi in urmatoarele randuri. Vom incepe mai intai cu avantajele.

Locuri De Munca Part TimePostand anunturi de Locuri De Munca Brasov part time, veti avea parte de numerosi participant si interesati. Iar pentru compania dvs acest lucru este o veste buna. Deoarece doi angajati part time implica mai putine costuri decat unul full time. Iar acest lucru se observa atat la faptul ca angajatii part time nu cer crestere salariala. Precum si la faptul ca nu trebuie sa le platiti concedii sau sa le oferiti premii si alte bonusuri financiare.

Dar trebuie sa stiti ca angajand o persoana part time, va trebui sa suportati si dezavantajele. Iar aici ma refer la investitia administrativa sau contabila in angajarea a doi angajati cu program scurt. In comparatie cu unul cu program normal. In plus, un angajat part time are sanse mult mai crescute sa plece atunci cand gaseste o oferta mai bune.

Check Also

Transport International Marfa

Transport International Marfa

Transport International Marfa Daca doriti sa trimiteti marfa in strainatate sau din strainatate in tara, …

Close