vineri , iulie 19 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov

De ce ar trebui sa ma orientez spre epilare definitiva Brasov?

Procedura de epilare definitiva Brasov a devenit din ce in ce mai populara atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Aceasta procedura este populara in randul tuturor persoanelor care isi doresc sa scape pentru o perioada indelungata de timp de parul nedorit de pe anumite zone ale corpului.

Despre epilarea definitiva vom discuta in randurile de mai jos, iar informatiile pe care vi le vom prezenta, sunt deosebit de interesante. Daca doriti sa scapati si dumneavoastra de firele de par de pe anumite zone corporale, atunci mai mult ca sigur informatiile de mai jos va pot fi de mare folos.

Procedura de epilare definitiva Brasov: Scurta prezentare

Epilarea definitiva este o procedura cunoscuta si sub denumirea de epilare permanenta. Exista persoane care o mai cunosc si sub denumirea de indepartarea permanenta a parului. Indiferent de cum doriti sa o numiti, aceasta procedura cosmetica vizeaza distrugerea foliculilor de par, cu scopul de a preveni cresterea ulterioara a firelor de par in zonele tratate.

Epilarea definitiva poate fi facuta prin diverse metode. Cel mai adesea insa, epilarea laser este asociata cu acest termen de epilare definitiva.

Trebuie sa stiti insa ca, este posibil ca in anumite zone ale corpului, firele de par sa nu mai creasca niciodata in urma unui astfel de tratament. Exista insa si posibilitatea ca unele fire de par sa mai creasca, dar foarte rar.

Acestea vor fi tratate in timpul unor sedinte de intretinere ( 1 – 2 sedinte pe an). In acest caz, rezultatele unei proceduri de epilare definitiva Brasov pot dura chiar si 10 – 15 ani sau mai mult.

Epilare Definitiva BrasovIn ceea ce priveste sedintele unui tratament, situatia difera de la caz la caz. Pot fi necesare 4 – 6 -8 sau 10 sedinte, in functie de suprafata tratata, in functie de nuanta pielii si a parului, si in functie de tehnologia utilizata. Cat despre durata unei sedinte, aceasta depinde foarte mult de cat de mare este zona tratata.

Daca doriti sa eliminati parul de pe buza superioara, in mod evident, o sedinta de epilare definitiva va dura mai putin decat daca doriti eliminarea firelor de par de pe picior. Motivul este cat se poate de logic, si anume marimea zonei tratate.

Beneficiile epilarii cu laser

Daca optati pentru epilare definitiva Brasov cu laser, va puteti bucura de multe avantaje semnificative. O parte dintre ele sunt pe scurt prezentate in randurile de mai jos.

1. Reducerea parului pentru o perioada indelungata de timp

​​Recomandarea specialistilor pentru un astfel de tratament este de minim 8 sedinte. Daca respectati numarul recomandat de tratamente pentru parul si tipul dvs. de piele, veti observa o reducere a parului cu pana la 90%. Orice fir de par care creste inapoi va fi mult mai fin si va creste mai rar, ceea ce inseamna o piele mai neteda pentru mai mult timp.

2. Nu mai exista fire de par incarnate

Nu va trebui sa va barbieriti la fel de des, reducand la minimum eruptiile cutanate. Nu veti mai apela nici la epilarea cu ceara, si nici nu veti mai avea fire de par incarnate. Acesta este un mare avantaj, tinand cont de senzatia neplacuta de disconfort asociata cu cresterea firelor de par incarnate.

3. Tonul si textura pielii imbunatatite

Barbierirea sau epilarea cu ceara in mod repetat a unei zone poate provoca pigmentarea pielii si nuantarea neuniforma a pielii.

Epilarea cu laser reduce riscul ca acest lucru sa se intample. Doar urmati o astfel de procedura, si veti vedea cum pielea este mai moale, mai neteda si mai catifelata. Este mai placuta la atingere.

4. Economisirea timpului si a banilor

Economisirea timpului poate fi un mare avantaj asociat cu procedura de epilare definitiva Brasov.

Urmand un astfel de tratament, nu va mai fi nevoie o perioada indelungata sa pierdeti timp in fiecare saptamana sau de doua – trei ori pe luna pentru a va rade sau pentru a va epila cu ceara. Veti economisi si bani, din moment ce nu veti mai achizitiona astfel de produse.

Deci, exista suficient de multe motive datorita carora, merita sa va orientati spre epilare definitiva Brasov. Veti scapa de parul nedorit de pe corp pentru foarte mult timp.

Check Also

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Avantajele si dezavantajele joburilor intr-un studio de videochat Brasov Orice femeie poate deveni un model …

Close