marți , aprilie 16 2024
Breaking News

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Exista cateva norme de Conducere Defensiva de care ar trebui sa tineti cont. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita faptului ca soferii nu tin cont de unele reguli. Conducerea imprudenta este un motiv pentru care au loc accidente. De asemenea, viteza neadaptata conditiilor de drum este un alt motiv al aparitiei accidentelor. Neacordarea prioritatii si depasirea neregulamentara sunt alte motive ale producerii accidentelor. Este important astfel sa tineti cont de cateva norme de conducere defensiva.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaPrimul lucru foarte important este verificarea corespunzatoare a masinii. Acest lucru il recomanda toti instructorii de Conducere Defensiva. Nu uitati sa va verificati cu atentie rotile si nivelul uleiului. De asemenea, este important sa va verificati si luminile. Daca planuiti sa plecati departe cu masina, puteti sa dati o tura prin oras cu aceasta. Asa va veti asigura ca totul este in ordine. Nu uitati va puneti centura. Acesta este cel mai important sfat dintre toate. Centura va va salva viata in cazul unui accident. Toate persoanele din masina trebuie sa-si puna centura. Ea ar trebui pusa chiar si daca se parcurge o distanta scurta de drum.

Nu uitati ca in trafic ar trebui sa fiti cat mai vizibili. Acesta este motivul pentru a aprinde farurile de intalnire. De asemenea, este important sa va semnalizati in permanenta intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila de catre ceilalti soferi.

Conducere defensiva

Concentrati-va mereu pe sofat. Nu ar trebui sa faceti alt lucru inafara de sofat. De asemenea, este important sa folositi un dispozitiv de tip handsfree. Atunci cand conduceti este important de a fi cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata la provocarile altora si nu incercati sa-i educati atunci cand sunteti in trafic. De asemenea, este important sa nu intrati in nici o competitie cu voi insiva.

Conducere Defensiva – Asigurati-va cat mai des in oglinzi. Procedand astfel ,veti putea vedea cu exactitate ce se petrece in jurul vostru. De asemenea, este o idee foarte buna sa reduceti viteza din intersectii. Nu patrundeti in intersectii cu o viteza mai mare de 40 km/h. Intre voi si cel din fata voastra ar trebui sa fie o distanta de 2 secunde.

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Motive pentru a angaja o Formatie Cover Pentru Nunta Formatie Cover Pentru Nunta – Planuiti …

Close