marți , aprilie 16 2024
Breaking News

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Toata lumea cauta Cea Mai Buna Pizza Brasov. Dar nu toti o si gasesc. Ce parere aveti daca va spun ca noi am gasit cea mai buna pizza din oras? Nu glumesc, e o pizza speciala, facuta cu maiestrie si multa atentie. Avand o combinatie unica de ingrediente. Suntei interesati? Atunci sa nu va opriti din citit.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Amdecis sa gasesc Cea Mai Buna Pizza din oras. Dar nu am vrut sa ma chinui (distrez) singura. Asa ca am decis sa cer ajutorul colegilor mei. Care au fost foarte fericiti de alegerea facuta. Inca de la vizitarea primului local am stiut c acest priect va fi unul durabil. Deoarece nu am vrut sa ajungem spraponderali mancand pizza in fiecare seara. Poate din doua in doua seri. Asa ca am inceput sa luam pizzeriile cele mai renumite din oras.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Unul dintre colegii mei ne-a recomandat un local foarte dragut. Avea o atmosfera extrem de relaxanta. Iar personalul ne tratat ca pe niste prieteni. Ceea ce nea impresionat pe toti. Acesta este localul unde am gasit o Pizza Brasov care ne-a impresionat pe toti.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Dupa 10-15 minute de cautare a celor mai interesante sortimente de pizza, am dat si noi comenzile. Am comandat fiecare cate un sortiment diferit, iar apoi am gustat toti cate putin din fiecare. Cea mai buna strategie. Asa am gasit Cea Mai Buna Pizza Brasov.

Printre sortimentele comandate au fost: pizza diavola, mexicana, (clasicul) 4 staggioni, pescatora si Pasticciona. Daca nu ati mai auzit de ultimul sortiment, nu ne miram. Am comandat si noi putin sceptici Acea pizza. Apoi ne-am uitat la ingrediente. Si am ramas uimiti. Dar mai uimiti am fost cand ne-am dat seama cat de delicioasa este combinatia ciudata de ingrediente. Deoarece Pizza Pasticciona a castigat trofeul nostru de Cea Mai Buna Pizza din oras. Ca sa va conving sa o incercati si voi, uitati ingredientele: sos de rosii, mozzarella, cartofi prajiti (da, ati citit corect), salam picant (pentru ca cine nu iubeste mancarea picanta), ciuperci, ardei, masline si sunca. Vi s-a faut pofta? Nu ne miram. Incercati si voi Pizza Pasticciona sau orice alt sortiment. Deoarece sigur nu veti regreta.

Close