vineri , iulie 19 2024
Breaking News

Case Modulare

De ce ar trebui sa ma orientez spre case modulare?

Persoanele care isi doresc sa se mute intr-o noua locuinta ar trebui sa se orienteze spre case modulare. Multi sunt insa cei care nu detin un bagaj important de cunostinte in ceea ce priveste acest tip de case. De asemenea, nu cunosc avantajele acestor case sau posibilele dezavantaje.

Cei care nu cunosc aceste informatii, in mod evident nu se vor orienta spre o casa cu acest tip de structura. Daca va aflati in cautarea locuintei perfecte, cititi acest articol pana la final. Puteti afla de ce o astfel de casa poate fi solutia potrivita pentru dvs.

Avantaje case modulare

Mute avantaje sunt deja asociate cu acest tip de constructii. Le vom descoperi in continuare pe cele mai importante dintre acestea.

1. Casele modulare sunt inalta calitate, la preturi accesibile.

Practic, nu exista nicio diferenta in procesul de constructie pentru o casa modulara si o casa construita pe santier. Principala diferenta este ca, casele modulare sunt construite in afara amplasamentului, intr-o fabrica.

Case ModulareConstructorul le livreaza apoi pe segmente pe santier, unde echipele locale de constructii le asambleaza in acelasi mod precum o casa construita traditionala. Aceste case folosesc aceleasi materiale si respecta aceleasi reglementari ca si casele construite pe santier pentru izolare.

2. Cand vine vorba despre ase modulare, acestea sunt eficiente energetic

Unul dintre cele mai valoroase beneficii ale caselor modulare este ca sunt proiectate pentru a creste eficienta energetica. Beneficiaza de izolare termica si izolare fonica. Referitor la izolarea termica, se foloseste polistiren sau vata bazaltica de inalta calitate. Proprietarii acestor case modulare sunt foarte multumiti de eficienta termica a locuintelor pe care le detin.

3. Casele modulare sunt, de asemenea, ecologice.

Sunt considerate „verzi”, cu caracteristici precum etansarea cu aer de inalta calitate si aparate si iluminat eficiente din punct de vedere energetic. Un alt avantaj al constructiei modulare este ca creeaza mai putine deseuri datorita construirii sale in fabrica.

4. Casele modulare pot rezista la intemperii extreme

Spre deosebire de casele mobile (Tiny House), casele modulare sunt case permanente. Casele trebuie sa indeplineasca standardelede siguranta pentru proiectare, constructie, rezistenta, durabilitate, rezistenta la foc, incalzire, instalatii sanitare, aer conditionat, rezistenta la vant, eficienta termica si multe altele.

5. Casele modulare sunt personalizabile datorita tehnologiei inovatoare.

Constructorul poate incorpora automatizarea casei inteligente in fabrica. Aceste upgrade-uri permit proprietarului sa-si controleze securitatea casei, iluminatul si incuietorile usilor de oriunde in lume.

6. Producatorii accepta si finantare pentru a-si vinde casele

Multe persoane isi doresc sa cumpere case modulare dar nu dispun de toti banii. Vestea buna este ca, majoritatea producaorilor de case modulare ofera si posibilitatea de finantare. Astfel, clientul poate obtine finantare de la banca pentru a-si vedea visul cu ochii si a se muta in noua casa.

7. Constructie rapida

Unul dintre avantajele majore consta in faptul ca nu dureaza mult timp ca locuinta sa fie finalizata. Acest lucru se datoreaza faptului ca intreaga structura este realizata intr-o fabrica de productie.

Cand totul este gata, casa este transportata pe santier, unde este asamblata de catre cei mai buni specialisti. Constructia unei astfel de case dureaza mult mai putin decat a unei case din caramida sau BCA.

Acesta poate fi un alt motiv pentru a alege o casa modulara. Oamenii insa tin cont si de celelalte avantaje, de accea aleg aceste case modulare.

Check Also

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri din beton tip lego Alegeti niste Blocuri din beton tip lego. Ele vor fi …

Close