duminică , mai 19 2024
Breaking News

Cele mai bune case din lemn

Cele mai bune case din lemn

O casa in lemn va poate aduce o bucurie foarte mare. Aceasta poate reprezenta un adevarat paradis pentu voi si cu siguranta va veti bucura de ea. Avand in vedere acest aspect, exista o posibilitate mare sa luati in calcul construirea sau achizitionarea unei astfel de case din lemn. Veti constata ca aceasta casa va va aduce o serie de beneficii de care veti fi multumiti.

Beneficiile unei case din lemn

case din lemnO casa din lemn poate fi construita foarte rapid. Nu veti avea nevoie decat de o echipa de 20-25 de oameni si aceasta va putea fi ridicata in doar cateva zile. Un alt beneficiu al unei astfel de case este materialul folosit. Fiind realizata din lemn, casa este una mult mai calduroasa. Aceasta va va oferi izolatia pe care vi-o doriti. Lemnul este cunoscut ca fiind un material cu niste proprietati energetice dar si termice extrem de bune.

O casa din lemn va va salva foarte mult spatiu. Avand in vedere ca peretii din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei din alte materiale, casa voastra va fi mai spatioasa. Veti mai constata ca daca veti apela la aceste case din lemn, ele sunt o optiune buna impotriva cutremurelor. Acestea rezista foarte bine la cutremure de pana la 8 grade pe scara Richter.

Beneficii financiare

Veti mai constata ca astfel de case nu costa foarte mult. Avand un pret de aproximativ 20.000 de euro, casele de 50-60 mp din lemn vor fi destul de ieftine. O alta caracteristica a unei astfel de case este rezistenta la incendiu. Aceatsa va fi tratata ignifug, folosindu-se materiale rezistente la foc. Pericolul unui incendiu va fi redus. In cazul in care se produce un incendiu, vor trebui inlocuite doar partile afectate, spre deosebire de cladirile pe alte structuri.

Check Also

Case Modulare

Case Modulare

De ce ar trebui sa ma orientez spre case modulare? Persoanele care isi doresc sa …

Close