vineri , iulie 19 2024
Breaking News

Cand trebuie sa contactam un Auditor Energetic Brasov

Cand trebuie sa contactam un Auditor Energetic Brasov

Auditul energetic este ceva pe care ar trebui sa-l luati in considerare. Veti constata ca facand un astfel de audit locuintei voastre, veti lua decizia cea mai buna. Vanzarea sau chiar inchirierea locuintei nu este posibila fara un astfel de audit realizat de o persoana numita auditor energetic Brasov. Certificatul energetic va cuprinde numeroase informatii foarte utile. Veti putea afla chiar daca pierdeti bani. Acest certificat va va spune cu exactitate toate lucrurile pe care doriti sa le cunoasteti despre consumul energetic al casei voastre.

Optati pentru un Auditor Energetic Brasov

Auditor Energetic BrasovVeti vedea ca daca veti obtine un act care sa ateste eficienta energetica a locuintei, acest lucru va va aduce si cateva beneficii. In primul rand, veti putea sti unde se duc toti banii vostri. Va veti putea face o idee cu privire la caracteristicile unei cladiri. De asemenea, veti putea afla pe unde se pierde caldura, astfel incat sa luati deciziile cele mai bune pentru a inlatura aceasta problema.

Obtinerea certificatului

 

Pentru a obtine un astfel de certificat va trebui sa colaborati cu un auditor energetic Brasov si sa prezentati cateva acte. In primul rand, va va trebui actul de proprietate, dar si extrasul de carte funciara. Veti avea nevoie si de fisa cadastrala, precum si de releveul apartamentului, casei sau a cladirii pe care o detineti.

Pretul unui astfel de certificat va varia destul de mult. Acesta va fi cuprins intre 500 pentru un apartament si 700 pentru un apartament cu 4 camere. Daca detineti o casa de 200 de mp si vreti sa-i faceti un astfel de certificat, atunci va trebui sa platiti o suma de 1200 de lei. Aceste preturi sunt negociabile. Veti avea nevoie de un astfel de certificat la inchirierea sau vanzarea apartamentului. Daca nu veti avea aces certificat, atunci nu veti putea inchiria sau vinde apartamentul. Obtinerea certificatului este obligatorie daca vreti sa faceti acest lucruri.

Check Also

Locuri De Munca Part Time

Locuri De Munca Part Time

Locuri De Munca Part Time V-ati decis sa oferiti Locuri De Munca Part Time? Atunci …

Close